Over ons

hondjes 021Hondenpension ’t Kluifje is een gedegen, ervaren en betrouwbaar hondenverblijf in Haarle gemeente Hellendoorn waar u uw hond met een gerust hart kunt achterlaten.

Wij zijn hondenliefhebbers en zijn met ons pension begonnen in 1999. Ons pension bestaat uit 20 kennels. We beschikken over de benodigde papieren om een hondenpension te kunnen runnen. Wat wij belangrijk vinden is dat uw hond in een veilige en prettige omgeving verblijft  tijdens uw afwezigheid. We hebben een grote speelweide waar de honden lekker in kunnen ravotten. De honden verblijven in een kennel met een eigen buitenren zodat ze de hele dag, ook als ze niet in de speelweide zijn, buiten kunnen zijn. De hond mag zijn eigen mand of deken meebrengen. Ook eigen voer is geen bezwaar.

 

Garanties

Wij garanderen al onze klanten het volgende:

  • professionele aanpak
  • liefdevolle opvang
  • genoeg ruimte
  • redelijke prijzen
  • hygiënische omgeving
  • veiligheid

Openingstijden: Wij zijn het hele jaar geopend Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur Op zondag van 19.00 uur tot 20.00 uur

Huisregels

Uw hond moet minimaal 14 dagen voor de pensionperiode zijn ingeent. Dat houdt in de jaarlijkse cocktailprik en kennelhoest. Uw hond dient vrij te zijn van vlooien en wij raden ook een anti teken behandeling aan. Wij willen graag bijzonderheden qua gezondheid en medicijn gebruik van uw hond weten. Bij het brengen van de hond moet het geldige paspoort ook meegebracht worden. Honden met een ongeldige enting worden geweigerd. Het verblijf van uw hond in ons pension is op eigen risico, evt gemaakte dierenartskosten tijdens het verblijf worden aan u doorberekent.